Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Ελαστικών | Πανελαστική Κρήτης ΦανουράκηςOι υπηρεσίες οι οποίες παρέχονται στο κατάστημα μας είναι υψηλής ποιότητας και ακρίβειας.

Διαθέτουμε πρώτον δυο κινητά συνεργεία τα οποία είναι κατά την διάρκεια της ημέρας συνεχώς στην διάθεση και του πιο απαιτητικού καταναλωτή και το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να επισκευάσει από το πιο μικρό επιβατικό αυτοκίνητο έως και το πιο μεγάλο αγροτικό και βιομηχανικό μηχάνημα.
Επίσης παρέχουμε πολύ γρήγορο και οικονομικό σέρβις, επισκευή ζάντας αλουμινίου ακόμα και βάψιμο ζάντας σε ότι χρώμα προτιμάει ο καταναλωτής.

Πραγματοποιείται ζυγοστάθμιση αυτοκίνητων και μοτοσυκλέτας υψηλής ακρίβειας.

 

 

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ MICHELIN

Στο παρόν κατάστημα προσφέρεται το πρόγραμμα εγγύησης ελαστικών MICHELIN.

Η Michelin παρουσιάζει το νέο Πρόγραμμα Εγγύησης Ελαστικών «MICHELIN ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS», με σκοπό να προσφέρει διαρκώς την καλύτερη δυνατή εμπειρία και απόλυτη σιγουριά στους οδηγούς. Το νέο Πρόγραμμα «MICHELIN ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS» είναι ήδη διαθέσιμο σε επιλεγμένα σημεία                                                                                   πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Με κάθε αγορά 4 ελαστικών  το πρόγραμμα εγγύησης ελαστικών MICHELIN σας καλύπτει την αντικατάσταση μέχρι και 2 ελαστικών*

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα ελαστικά MICHELIN για επιβατικά οχήματα και 4Χ4 για χρήση σε δρόμο, που φέρουν ελληνικές πινακίδες, τα οποία θα αγοραστούν στα επιλεγμένα καταστήματα, όπως το δικό μας.

ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ 20.000 ΧΛΜ

Το Πρόγραμμα Εγγύησης Ελαστικών MICHELIN καλύπτει τα ελαστικά σας για 12 μήνες ή 20.000 χλμ. από την ημερομηνία αγοράς τους.

*Για κάθε αγορά 4 ελαστικών MICHELIN, έως 2 ελαστικά μπορούν να αντικατασταθούν για ζημιά που προέκυψε από το ίδιο συμβάν.